SERVEIS DE CANGURS PER A NENS O NADONS

SERVEIS DE CANGURS PER A NENS I NADONS

A El Pingüí Fermí, us oferim una àmplia gamma de serveis de cangurs per a nens i nadons, dissenyats per satisfer les teves necessitats específiques. Els nostres cangurs són altament capacitats i compten amb àmplia experiència en la cura de nens i nadons. Des de l’alimentació fins als jocs i activitats, els nostres cangurs per a nens i nadons estan preparats per cuidar els teus fills mentre tu ets fora, garantint-te la tranquil·litat i seguretat que necessites.

Les principals funcions dels nostres professionals en serveis de cangurs per a nens o nadons són:

Servei de cangur amb atenció i cura del nadó o nen.

Servei de cangur per a nens i nadons i ajuda en les tasques domèstiques.

Servei de cangur per a nens i nadons amb neteja i higiene personal.

Servei de cangur per a nens i nadons amb control d’alimentació.

Servei de cangur per a nens i nadons amb acompanyament escolar i extraescolar.

Servei de cangur per a nens i nadons amb ajuda i atenció per realitzar deures i altres tasques.

SERVEIS DE CANGURS PER A NADONS

Els serveis de cangurs per a nens i nadons són ideals per a pares que necessiten una cura puntual o regular per als fills. Ja sigui per assistir a una reunió de treball, fer les compres o simplement fer un temps lliure per a tu mateix, els nostres cangurs estan disponibles per adaptar-se a les teves necessitats d’horaris i cura.

A El Pingüí Fermí, entenem que cada família és única i té necessitats diferents. És per això que oferim una varietat de serveis de cangurs personalitzats per adaptar-se a les necessitats específiques. Si busques un servei de cangur per a nadons de confiança per a una ocasió especial, tenim el servei adequat per a tu. Si necessiteu un cangur a temps parcial o complet, també us oferim opcions que s’ajusten al vostre pressupost.

A més dels nostres serveis de cangurs per a nens i nadons, també oferim serveis de mainadera a casa. Si prefereixes que la cura dels teus fills es faci a casa teva, els nostres serveis de mainadera són l’opció perfecta per a tu. Els nostres nens estan altament capacitats i compten amb àmplia experiència en la cura de nens de totes les edats, des de nadons fins a adolescents.

SERVICIOS DE CONGURO PARA BEBES
SERVICIO DE CANGURO PARA NIÑOS

SERVEIS DE CANGURS PER A NENS

A El Pingüí Fermí, la seguretat dels teus fills és la nostra màxima prioritat. Tots els nostres cangurs i infants són sotmesos a un rigorós procés de selecció per garantir la seva confiança i responsabilitat en la cura dels teus fills. A més, els nostres serveis de cangurs i mainaderes estan recolzats per una assegurança de responsabilitat civil per a la teva tranquil·litat i seguretat.

Si cerques serveis de cangurs per a nens i nadons a la teva àrea, no busquis més. A El Pingüí Fermí, us oferim cangurs per al vostre fill altament fiables i de qualitat per garantir el benestar i la felicitat dels vostres fills.

Els nostres serveis de cangurs per a nens estan disponibles a tota la zona de Barcelona i els seus voltants, perquè puguis trobar una cura de qualitat a prop de casa teva. Ens sentim orgullosos d’oferir un servei de qualitat i personalitzat per a cadascuna de les nostres famílies, i és per això que treballem de la mà amb els pares per entendre les seves necessitats i oferir un servei a mida.

A El Pingüí Fermí, entenem com pot ser de difícil confiar en algú per cuidar els teus fills, i és per això que ens assegurem d’oferir-te un servei de confiança i qualitat. Tots els nostres cangurs i mainaderes són professionals acuradament seleccionats i entrevistats, és possible, si ho desitja, que se’ls faci una verificació d’antecedents per garantir-ne la idoneïtat i la seguretat. A més, podeu demanar que els nostres cuidadors comptin amb una formació específica en primers auxilis i cura de nens per garantir el seu benestar en tot moment.

Contacta’ns avui mateix per conèixer més sobre els nostres serveis de cangur per a nens i com podem ajudar-te a cuidar el que més vols.

Com sol·licitar els nostres serveis de cangurs per a nens o nadons:

A través del nostre telèfon: 93.357.27.24,
correu electrònic: manim@elpinguifermi.com
o mitjançant el formulari de la dreta.

Modalitats de Contractació

  • Servei fix.
  • Per hores.
  • Nits i cap de setmana.

També oferim atenció psicològica infantil domiciliària de caràcter setmanal o mensual.