els nostres serveis

 • SERVEIS DE NETEJA A PARTICULARS

  Tenir el millor servei de neteja per particulars a la teva llar és fonamental, ja que és una peça clau en l’organització i el bon funcionament de casa teva.

 • SERVEIS D’ATENCIÓ A LA GENT GRAN
  SERVEIS D’ATENCIÓ A LA GENT GRAN

  El Pingüí Fermí especialitzats en el servei de cura i atenció a la gent gran o amb discapacitat per tal de cuidar del seu benestar total.

 • SERVEIS DE CANGURS PER A NENS I NADONS i SERVEIS D’ATENCIÓ A LA GENT GRAN
  SERVEIS DE CANGURS PER A NENS I NADONS

  Volem facilitar la conciliació de la vostra vida familiar i laboral. Ajudar que això sigui possible amb el servei de cangurs per a nens i nadons amb experiència i de la nostra confiança.

ALTRES SERVEIS

FISIOTERÀPIA A DOMICILI

La comoditat que suposa no tenir que desplaçar-nos,  el nostre fisioterapeuta et tractarà a domicili. Més salut i benestar quan ho necessitis.

REFORMES I REPARACIONS

El nostre equip de professionals resoldrà les reformes, reparacions o manteniments de la teva llar amb rapidesa i eficàcia.

EL PINGÜÍ FERMÍ
PSICOLOGIA

Oferim serveis d’assistència psicològica a domicili, tractaments de depressió, ansietat i superació del dol… per a totes les edats.

CANGUR BARCELONA
CANGUR EXPRESS

Consisteix en selecionar a la persona adequada per la cura dels seus fills. Nois/es amb experiència i bones referències.

Per serveis puntuals.

Per 50 euros, nosaltres selecionem a la noia més adequada i vosaltres  acordeu amb ella horaris i tarifes.

La tarifa de seleció és de 50 euros inclou:

-Selecció candidata més adequada(max 3 candidates).

-Assessorament legal relacionat amb les condicions laborals i tarifes.

CANGUR PREMIUM

Oferim assistència psicològica infantil a domicili.

Transtorns d’aprenentatge, TDAH,dislexia, depressions, ansietat etc.

Utilitzant una metodología activa i dinàmica mitjançant el joc, per tal de que el nen se senti motivat i s’ observin canvis positius en el seu dia a dia.

EL PINGÜÍ FERMÍ
TALLERS DE MEMÒRIA

Consisteix en treballar individualment tots aquells aspectes cognitius, mitjançant exercicis orals i escrits, amb jocs i material didàctic que facilitin i ajudin a estimular la memoria. Tot això d’una manera dinàmica i divertida .. realitzats per un equip de psicòlegs professionals.