SERVEIS D’ATENCIÓ A LA GENT GRAN

ELS NOSTRES SERVEIS D’ATENCIÓ A LA GENT GRAN

La cura de les persones grans és una de les preocupacions més importants a la societat actual.

Moltes persones grans prefereixen quedar-se a casa en lloc d’anar a una residència, i això és precisament el que oferim a El Pingüí Fermí: serveis d’atenció a la gent gran a casa seva.

El nostre equip de professionals altament capacitats té una àmplia experiència en la cura de persones grans.

Brindem una atenció personalitzada i propera que permet als vostres familiars gaudir de la comoditat i la tranquil·litat de la vostra pròpia llar.

Les principals funcions dels nostres professionals en serveis d'atenció a la gent gran són:

Serveis d’atenció a les persones grans.

Serveis d’atenció a la gent gran amb exhaustiu control de medicació.

Serveis d’atenció a la gent gran que impliqui la preparació dels seus àpats.

Serveis d’atenció a la gent gran amb banys i cura de la seva higiene personal.

Serveis d’atenció a la gent gran o amb discapacitat amb acompanyament metge.

Serveis d’atenció a la gent gran en el que s’inclou passejos per cuidar de la seva salut física i mental.

Servei d’atenció a la gent gran amb realització de tasques de la llar.

Serveis d’atenció a les persones amb necessitats especials / discapacitats físiques i/o mentals.

Servei d’atenció a les persones grans

Els serveis d’atenció a la gent gran que oferim inclouen des de l’assistència personal fins a les tasques de la llar, cosa que permet als nostres grans gaudir d’una vida còmoda i segura a la llar.

Un dels serveis més importants que oferim és el servei d’atenció a la gent gran amb assistència personal. El nostre equip pot ajudar amb tot, des de l’administració de medicaments fins a la mobilització i la higiene personal. També podem oferir assistència per menjar, vestir-se i altres tasques diàries. Això permet als nostres grans tenir la independència que desitgen a casa seva.

A més de l’assistència personal, també oferim una àmplia gamma de serveis d’atenció a la gent gran que inclou neteja i manteniment de la llar. Sabem que moltes persones grans necessiten ajuda per mantenir la seva llar net i organitzat. És per això que oferim serveis de neteja regulars i profunds per ajudar-los a mantenir una llar segura i còmode.

A El Pingüí Fermí, estem compromesos amb la seguretat i el benestar dels nostres éssers estimats. És per això que ens assegurem que tot el nostre equip tingui la capacitació necessària i les certificacions adequades. Si ho preferiu podem fer controls d’antecedents per garantir que tots els nostres treballadors siguin fiables i de confiança.

Servicio de atención a las personas mayores
Servicio de cuidado a la gente mayor

Servei de cura a la gent gran o amb necessitats especials

Els nostres serveis d’atenció a la gent gran estan dissenyats per satisfer les necessitats individuals de cada vell.

Entenem que cada persona és única i té necessitats diferents. És per això que treballem en estreta col·laboració amb els nostres clients per desenvolupar un pla personalitzat que s’adapti a les vostres necessitats individuals.

A més, els nostres serveis d’atenció a la gent gran són altament flexibles. Podem proporcionar serveis d’atenció diürna, nocturna o de cap de setmana, segons calgui. També podem ajustar els nostres serveis de cura a persones grans segons les necessitats canviants dels nostres clients. Això vol dir que podem proporcionar serveis addicionals si es requereixen canvis en les circumstàncies.

A El Pingüí Fermí, entenem la importància de proporcionar atenció d’alta qualitat a la gent gran. Ens assegurem que tots els nostres treballadors estiguin altament capacitats i tinguin l’experiència necessària per oferir la millor cura possible. A més, treballem en estreta col·laboració amb les famílies per assegurar-nos que se sentin còmodes i segurs amb la cura que brindem.

Si està buscant serveis d’atenció a la gent gran per al seu ser estimat, no busqui més enllà d’El Pingüí Fermí. Oferim serveis d’alta qualitat dissenyats per satisfer les necessitats individuals de cada client. Ja sigui que necessiti assistència personal o serveis de neteja i manteniment de la llar, hi podem ajudar.

Contacti amb nosaltres avui per conèixer més sobre els nostres serveis i com podem ajudar-lo a vostè hi ha la família.

Sol·licita els nostres serveis d'atenció per a la gent gran!

Modalitats de Contractació

  • Interna 24 hores amb 1 dia i mig de descans setmanal per a la treballadora.
  • Servei per hores i puntual.
  • Acompanyament nocturn / hospitalari.