Servei de cangurs a domicili Barcelona

Servei de cangurs a domicili Barcelona

Els nostres cangurs a domicili a Barcelona t’ajudaran en la cura del nen o el nounat amb la seva experiència. Triem als nostres professionals amb un acurat procés de selecció, buscant persones amb titulació i vocació. Treballem per donar-te la confiança més gran possible en la cura dels teus fills.

Si necessites conciliar la teva vida laboral trobaràs la solució amb els nostres diferents serveis de cangurs. Tots els nostres professionals cuidaran al nen i atendran la seva alimentació. També ajudaran a la seva escolarització, acompanyant-ho al col·legi sempre que sigui necessari i en tot moment estaran pendents de la seva higiene i condícia.

Oferim tots els mitjans per ajudar-te a la seva educació desenvolupant bons hàbits i respectant les rutines familiars. El nostre personal està dotat de capacitat pedagògica per ajudar a educar fent-ho divertit.

Cada vegada un nombre major de pares treballen i necessiten els nostres cangurs a domicili. La cura infantil per part de professionals afegeix influències positives en el seu desenvolupament, ajudant a la seva socialització i autonomia, aportant a l’univers del nen noves experiències. Un servei de confiança garanteix el benestar més gran familiar.

Els nostres cangurs a domicili Barcelona estan preparats per adaptar-se a l’edat del teu fill i a la vostra situació laboral. Treballem per a la seguretat del nen i la tranquil·litat dels majors.

En El Pengüi Fermi sabem que des dels seus primers segons de vida el bebè necessita l’atenció i la cura dels seus pares juntament amb el suport de persones qualificades, com a pediatres, mestres i cuidadors. Entre tots assegurem un desenvolupament ple i correcte dels hàbits més importants i del seu desenvolupament físic i emocional.

Oferim un servei de qualitat atenent a les particularitats de cada família. Ens adaptem al teu ritme de treball i descans. Pots comptar amb un servei de confiança les hores que necessitis, els dies que triïs.

barcelona cangursUn cuidador a domicili com a servei fix t’assegurarà una estabilitat per desenvolupar les teves obligacions diàries. Els nostres cangurs per hores et poden ajudar a solucionar un moment concret com les nits, caps de setmana o festius, perquè afrontis aquests moments amb tranquil·litat i confiança.

Sol·licita’ns un pressupost adaptat a la teva família i confia en El Pengüi Fermí per a la cura dels teus fills o els teus majors. La satisfacció dels nostres clients és la millor carta de recomanació per al nostre personal.