25/01/23
recuperación más rápida gracias a tener un servicio de ayuda a domicilio para ancianos

Recuperació més ràpida gràcies a tenir un servei d’ajuda a domicili per a ancians

En moltes ocasions, es requereix un servei d’ajuda a domicili per a ancians, especialment quan la persona gran acaba de patir una caiguda, una malaltia o de sortir de l’hospital per
qualsevol motiu.

La gent gran es troba a la perfecció a casa seva, entre les seves coses i envoltats dels seus i les seves visites. Per això, l’atenció domiciliària a ancians és indispensable, perquè puguin obtenir una assistència integral i cures en tot moment en la seva llar.

Les recuperacions mèdiques, a vegades, no són tan ràpides com desitjaríem. De fet, la rehabilitació, segons cada motiu, pot ser física, funcional o també cognitiva.
Així, trobem, que la rehabilitació física és la neurològica, a causa d’un ictus, per exemple; a patir reumatismes i malalties articulars, artrosis, osteoporosis, rehabilitació de la marxa; traumatològica, causada després de qualsevol fractura de maluc o de pelvis, entre altres; o tractaments posthospitalaris, indispensables per a recuperar-se al màxim.

La rehabilitació funcional són totes aquelles teràpies ocupacionals, com les accions i activitats bàsiques de la vida diària, com la neteja personal, l’alimentació, el poder vestir-se, etc., així com tenir un control de la medicació.

I, la rehabilitació cognitiva, engloba totes aquelles activitats relacionades amb la memòria.

Tot és essencial i es realitza gràcies a comptar amb un servei d’ajuda a domicili per a ancians.

L’ajuda domiciliària consisteix a aconseguir una millora en la qualitat de vida de les persones grans i atendre les seves necessitats que, per les raons que siguin, requereixen aquesta assistència professional.

Aquest suport consisteix a ajudar en la cura personal, a tenir el millor suport per a poder moure’s i desplaçar-se, a oferir una supervisió completa i a ajudar a ingerir els aliments. Així mateix, l’assistència domiciliària a ancians inclou la neteja de la llar, fer la compra, a mantenir l’entorn en perfecte estat i a preparar els àpats.

Amb tota aquesta ajuda especialitzada, les persones grans gaudeixen de major autonomia i benestar.

Les cures a casa per part de professionals fan que els ancians es puguin recuperar més satisfactòriament

Després d’una operació o de passar uns dies en un hospital, la cura a domicili és essencial.

Segons quin procés de recuperació, pot ser molt lent i, per això, què millor que estar en bones mans, les quals compten amb gran experiència en cures en persones grans. És molt positiu perquè el procés sigui més ràpid i que la persona se senti millor.

L’atenció domiciliària a ancians després d’una operació garanteix més seguretat al pacient, pel fet que qualsevol postoperatori pot tenir les seves dificultats i, moltes vegades, la família no sap com procedir, si ho està fent bé o no tenen temps per a dedicar.

A més, l’atenció després d’una operació és diferent depenent del tipus de cirurgia, així que es requereixen professionals del sector, els quals s’adapten per complet.

L’ajuda a domicili és clau per al benestar dels nostres grans

Gràcies a l’assistència a domicili de persones grans, s’aconsegueix una recuperació més satisfactòria i ràpida per als ancians, existeixen menors riscos de desenvolupar infeccions, s’accedeix a una atenció personalitzada, ajustant-se a la perfecció a les rutines i horaris de la persona grans i als de la seva família i entorn, i hi ha molta més comoditat, pel fet que cada dia dorm en el seu llit, a la seva habitació, té el seu bany, etc.

En resum, l’ajuda a persones grans domiciliària repercuteix molt positivament en la seva salut i en la seva millora de vida.

Cuidadors de persones grans a domicili

El millor és tenir al costat a professionals que ofereixin la millor assistència a casa a persones grans i, això, li ho proporcionem a El Pingüí Fermí.

Comptem amb un equip de cuidadores de persones grans a domicili a Barcelona, amb el qual podrà confiar al 100% i tenir la major tranquil·litat i confiança.

El Pingüí Fermí Serveis és una empresa acreditada per la Generalitat de Catalunya, Núm. S08302, garantint que actuem dins del marc de la legalitat.