24/05/23
Per què contractar un servei d'ajuda a casa? Beneficis i avantatges

Per què contractar un servei d’ajuda a casa? Beneficis i avantatges

L’atenció als adults grans en la llar és un tema cada vegada més important, especialment en una societat on la població envelleix cada vegada més. Moltes vegades, les persones grans necessiten suport i ajuda per a realitzar activitats diàries, la qual cosa pot ser difícil per als seus éssers estimats a causa de les seves pròpies obligacions i responsabilitats. En aquests casos, un servei d’ajuda a casa pot ser una solució efectiva per a garantir que les persones grans rebin l’atenció i la cura que necessiten. A continuació, es presenten alguns dels beneficis i avantatges de contractar suport d’atenció domiciliària.


La reducció del risc d’accidents en la llar tenint ajuda domiciliària és enorme

La reducció del risc d’accidents en la llar és un benefici clau de contractar un servei d’ajuda a casa per a les persones grans. A mesura que les persones envelleixen, poden ser més propenses a caigudes i altres accidents a causa d’una varietat de factors, com la disminució de la visió, la pèrdua d’equilibri i la disminució de la força muscular. Els cuidadors professionals poden ajudar a reduir aquest risc de diverses maneres:

1. Identificació i correcció de situacions potencialment perilloses:
Els cuidadors professionals poden realitzar una avaluació de seguretat en la llar per a identificar i corregir situacions més perilloses. Aquests poden incloure objectes en el pis, catifes soltes, cables elèctrics exposats i altres. Els cuidadors poden treballar amb la persona major i la seva família per a corregir aquestes situacions, la qual cosa pot ajudar a reduir el risc d’accidents.

2. Ajuda per a moure’s i desplaçar-se en la llar de manera segura:
Els cuidadors també poden ajudar les persones grans a moure’s per la seva llar de manera segura. Això pot incloure ajudar la persona gran a desplaçar-se d’una habitació a una altra, ajudar la persona gran a pujar i baixar escales i ajudar la persona major a entrar i sortir de la dutxa o la banyera. Els cuidadors poden proporcionar suport físic i emocional en tot moment.

3. Prevenció de caigudes:
Els cuidadors també poden ajudar a prevenir caigudes, que poden ser especialment perilloses per a les persones grans. Els cuidadors poden proporcionar suport físic i poden ajudar a realitzar exercicis d’equilibri per a enfortir els seus músculs i millorar el seu equilibri. Els cuidadors també ajuden la persona major a triar el calçat adequat per a reduir el risc de caigudes.

 

 

 

Preguntes freqüents

 

– Com puc saber si el cuidador del Pingüí Fermí és adequat per al meu ésser estimat?

El nostre equip de cuidadors professionals està altament capacitat i té àmplia experiència en l’atenció a persones majors. Realitzem una avaluació completa per a cada persona per a determinar les seves necessitats individuals i aparellar-los amb un cuidador que sigui adequat per a elles. També treballem en estreta col·laboració amb les famílies per a assegurar-nos que estiguin satisfetes amb el cuidador i el servei que se’ls brinda.

– Quins serveis específics de cura a domicili ofereix El Pingüí Fermí?

Oferim una àmplia varietat de serveis de cura a domicili, incloent-hi assistència amb activitats diàries, com a neteja personal, alimentació, mobilitat i transport. També proporcionem companyia i suport emocional, així com ajuda amb les feines de casa i la gestió de medicaments.

– Què succeeix si el meu ésser estimat necessita atenció mèdica addicional?

Els nostres cuidadors professionals no estan autoritzats per a proporcionar atenció mèdica avançada, però treballem en estreta col·laboració amb professionals de la salut per a assegurar-nos que les persones grans rebin l’atenció que necessiten. Si el seu ser estimat necessita atenció mèdica addicional, podem ajudar-lo a coordinar els serveis necessaris i assegurar-nos que se’ls brindi la millor atenció possible.

 

 

Altres beneficis molt positius que ofereix un servei d’ajuda a casa professional

A més de la reducció de riscos, els cuidadors a casa per a persones grans, ofereixen:


• Companyia: Un dels principals beneficis de contractar un servei d’ajuda a casa és la companyia que poden brindar els cuidadors professionals. Per a moltes persones grans, la solitud i l’aïllament poden ser un problema, especialment si tenen dificultats per a sortir de casa. Els cuidadors poden oferir conversa, suport emocional i activitats per a mantenir als adults grans compromesos i actius.

• Ajuda amb les tasques diàries: Els cuidadors professionals també poden ajudar amb les tasques diàries, com cuinar, netejar, fer compres i rentar la roba. Per a moltes persones grans, aquestes activitats poden ser un desafiament degut a limitacions físiques o cognitives. En tenir un cuidador a casa, els adults grans poden rebre l’ajuda que necessiten per a dur a terme aquestes tasques de manera segura i eficient.

• Ajuda amb les feines de casa i la higiene personal: Els cuidadors professionals també poden ajudar a les persones grans amb les feines de casa i la higiene personal. A mesura que les persones envelleixen, pot resultar més difícil fer tasques com cuinar, netejar i rentar la roba. Els cuidadors poden ajudar les persones majors a fer aquestes tasques de manera segura i eficient, assegurant-se que la seva llar estigui neta i segur. A més, els cuidadors poden ajudar amb la higiene personal, incloent banyar-se, vestir-se i cuidar de la pell i el cabell. Això pot ser especialment important per a les persones majors que tenen problemes de mobilitat o que necessiten ajuda addicional per a fer aquestes tasques per si mateixes. Amb l’ajuda d’un cuidador professional, les persones majors poden mantenir la seva llar neta i ordenada i mantenir una bona higiene personal, la qual cosa pot millorar la seva qualitat de vida i el seu benestar general.

• Major independència i qualitat de vida: Amb l’ajuda d’un servei d’ajuda a casa, els adults grans poden mantenir una major independència i qualitat de vida. En lloc de dependre exclusivament dels seus sers estimats o traslladar-se a una residència per a persones majors, poden romandre en la comoditat de la seva llar i rebre l’atenció personalitzada que necessiten. Això pot augmentar la confiança i l’autoestima dels adults majors, la qual cosa pot tenir un impacte positiu en el seu benestar emocional i físic.

• Alleujament per als familiars i el seu cercle: La cura d’un ésser estimat pot ser una tasca exigent i esgotadora, especialment si es combina amb altres responsabilitats, com el treball i la família. Un servei d’ajuda a casa pot proporcionar un alleujament valuós per als cuidadors informals, permetent-los prendre’s un temps per a si mateixos i reduir l’estrès i la sobrecàrrega.

• Personalització de l’atenció: Un servei d’ajuda a casa pot proporcionar atenció personalitzada segons les necessitats i preferències de cada persona gran. Els cuidadors poden adaptar els seus serveis a les necessitats específiques de cada persona, la qual cosa pot augmentar l’efectivitat i la satisfacció de la cura.


Per què triar als cuidadors a domicili del Pingüí Fermí per a persones grans

Triar als cuidadors a domicili del Pingüí Fermí és la millor opció, ja que comptem amb gran experiència i capacitació, formació qualificada, personalització en el nostre servei d’ajuda a casa, qualitat i confiabilitat i la màxima comoditat i seguretat en les cures a persones grans a domicili.


Truqui’ns ara per a obtenir més informació i programar un servei de cura a domicili

Si està buscant un servei de cura a domicili per a una persona gran en la seva família, no dubti a contactar al Pingüí Fermí. Els nostres cuidadors professionals estan capacitats per a proporcionar atenció i cura personalitzada a les persones majors en la comoditat de la seva llar.

El nostre equip estarà encantat de respondre qualsevol pregunta que tingui i ajudar-lo a trobar la millor solució de cura per a les seves necessitats. No esperi més per a brindar la millor atenció a les persones grans de la seva família!