28/12/22
La millor assistència individualitzada de persones grans a Barcelona

La millor assistència individualitzada de persones grans a Barcelona

Si està buscant una assistència per a persones grans a Barcelona, El Pingüí Fermí és la seva gran opció, ja que oferim una ajuda integral en el seu domicili, segons les seves necessitats, i amb l’objectiu que obtingui el màxim benestar.

Tenir una assistència d’ancians a Barcelona, on professionals puguin atendre’l, és molt positiu, ja que, en estar en el seu entorn i no haver de desplaçar-se, existeix major comoditat i tranquil·litat, tant per a la persona gran com pel seu entorn.

L’edat adulta requereix una sèrie de mesures i cures que faciliten el seu dia a dia i els familiars busquen, sempre, un suport completament qualificat i expert en l’àmbit. Per això, en El Pingüí Fermí podem garantir-li la millor assistència per a persones majors a Barcelona.

L’atenció domiciliària comporta desenes d’aspectes beneficiosos i, en aquest post, volem mostrar-los-hi.

En què consisteix l’assistència d’ancians i quan és necessari?

Consisteix en una sèrie de serveis i ajudes a persones grans, de manera completament personalitzada i adaptada a les seves necessitats i limitacions.

Tenir una assistència a casa és essencial per a poder millorar les condicions de vida i que la vellesa sigui millor. Els cuidadors tenen un paper essencial i, juntament amb la família, busquen tenir una excel·lent atenció i cures.

I, quan es recomana aquesta assistència per a persones grans a Barcelona? Doncs es requereix quan l’ancià necessita que estigui vigilat i cuidat, requereixi tenir a una persona al seu costat en tot moment i quan el seu entorn, per motius laborals o altres, no pot realitzar-lo. A vegades, a més, poden ser persones grans que visquin sols i una assistència domiciliària és un recurs perfecte.

L’assistència per a persones grans abasta moltes activitats, les quals són fonamentals perquè l’ancià estigui perfectament.

D’una banda, trobem garantir la seva higiene i neteja, quelcom molt important tots els dies; organitzar la seva medicació i ser coneixedors de possibles canvis.

D’altra banda, executar rehabilitació i exercici, en cas que es pugui i sempre sota supervisió mèdica; ajudar a sortir a passejar i que li toqui l’aire tots els dies; encarregar-se dels àpats i estar molt atent a les seves dietes i que s’alimenti correctament.

I, finalment, mantenir la casa en ordre i neta.

Referent a l’exercici, encara que podem pensar que les persones grans només poden realitzar segons quines activitats, cal dir que és molt important informar-se bé amb el seu metge i ajudar al màxim a poder enfortir el seu cos, ja que això també és molt beneficiós per a la seva ment.

Avantatges de comptar una assistència personalitzada per als nostres avis

Contractar una assistència de persones grans li pot oferir enormes avantatges. Les hi nomenem a continuació:

  1. Gran comoditat: les persones grans adquireixen més confort i estabilitat en les seves llars, ja que són espais que ja coneixen i estan entre les seves coses.
  2.  Assistència personalitzada: els cuidadors són professionals del sector i s’adapten sempre al que necessitin. En definitiva, és un tracte més pròxim i personal.
  3. En companyia: els ancians sempre es troben abrigallats a les seves cases i amb algú al seu costat, se senten protegits i volguts, tant per a ajudar-los amb tot com per a sortir a passejar, a esmorzar, per a menjar, a les cites mèdiques, etc.
  4. Major independència: en ser a la seva casa, els ancians mai senten que han perdut la seva autonomia. Al contrari, continuen controlant tot el que li envolta. Poden continuar vivint segons el seu propi horari, triant quan volen menjar, dormir i socialitzar.
  5. Comunicació: la comunicació és més fluida amb una assistència a domicili. Tot és més flexible i fàcil.

Cura de grans i assistència personalitzada

En El Pingüí Fermí realitzem una cura de persones grans i dependents a Barcelona de manera completament professional, amb assistents de total confiança i amb gran experiència i formació.

Contacti amb nosaltres i l’informarem sense compromís.